S.			April 201	9		•
Sunday	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday
	1	2 Ritual Ride 9am (30min) Dina Mama 'N Me Exercise	3 Ritual Ride 5pm	4	5	6
	Yin Yoga 5:30pm (60min) Renée	12pm (60min) Renée Ride Circuit 5:30pm (60min) Dina Sunset Flow Yoga 7pm (60min) Jocelyn	(30min) Karli Strength Training 6pm (45min) 5 Karli Yin Stretch 7pm (60min) Karli	Ride Circuit 4pm (60min) Karli Ride Circuit Yoga 5:30pm (60min) Karli	Ritual Ride 7am (30min) Karli WAAC Dryland 4pm Karli	Ride Circuit 9:45am (60min) Shelby
7	8	9	10	11	12	13
	Yin Yoga 5:30pm (60min) Renée Ritual Run Group 6:30pm Jessicca	Ritual Ride 9am (30min) Dina Mama 'N Me Exercise 12pm (60min) Renée Ride Circuit 5:30pm (60min) Dina Sunset Flow Yoga 7pm (60min) Jocelyn	Lunch Yoga Flow 12pm (60min) Renée Circuit for Teens 3:15pm (60min) Renée Ritual Ride 5pm (30min) Renée Strength Training 6pm (45min) 6 Renée Yin Stretch 7pm (60min) Karli	Ride Circuit 4pm (60min) Karli Ride Circuit Yoga 5:30pm (60min) Renée Yoga with Animals Humane Society 7pm	Ritual Ride 7am (30min) Karli Gentle Yoga 10:30am (45min) Renée Mama 'N Me Exercise 12pm (60min) Renée <b>Wine &amp; Flow 7pm</b>	Ride Circuit 9:45am (60min) Karli Ritual Ride 11am (45min) Renée
14	15	16	17	18	19	20
	Yin Yoga 5:30pm (60min) Renée Ritual Run Group 6:30pm Jessicca	Ritual Ride 9am (30min) Dina Mama 'N Me Exercise 12pm (60min) Renée Ride Circuit 5:30pm (60min) Dina Sunset Flow Yoga 7pm (60min) Jocelyn	Lunch Yoga Flow 12pm (60min) Renée Circuit for Teens 3:15pm (60min) Renée Ritual Ride 5pm (30min) Renée Yin Stretch 7pm (60min) Karli	Ride Circuit 4pm (60min) Karli Ride Circuit Yoga 5:30pm (60min) Renée	Good Friday: OPEN NORMAL SCHEDULE Ritual Ride 7am (30min) Karli Gentle Yoga 10:30am (45min) Renée Mama 'N Me Exercise 12pm (60min) Renée	Easter Saturday: OPEN NORMAL SCHEDULE Ride Circuit 9:45am (60min) Karli Ritual Ride 11am (45min) Renée
21	22	23	24	25	26	27
	Easter Monday: OPEN MODIFIED SCHEDULE Easter Ritual Ride 10am (30min) Renée Easter Ride Circuit 11am (60min) Karli	Ritual Ride 9am (30min) Dina Mama 'N Me Exercise 12pm (60min) Renée Ride Circuit 5:30pm (60min) Dina Sunset Flow Yoga 7pm (60min) Jocelyn	Lunch Yoga Flow 12pm (60min) Renée Circuit for Teens 3:15pm (60min) Renée Ritual Ride 5pm (30min) Renée Yin Stretch 7pm (60min) Karli	Ride Circuit 4pm (60min) Karli Ride Circuit Yoga 5:30pm (60min) Renée	Ritual Ride 7am (30min) Karli Gentle Yoga 10:30am (45min) Renée Mama 'N Me Exercise 12pm (60min) Renée WAAC Dryland 4pm Renée	Ride Circuit 9:45am (60min) Shelby Ritual Ride 11am (45min) Renée
28	29 Yin Yoga 5:30pm (60min) Renée Ritual Run Group 6:30pm Jessicca	30 Ritual Ride 9am (30min) Dina Mama 'N Me Exercise 12pm (60min) Renée Ride Circuit 5:30pm (60min) Dina Sunset Flow Yoga 7pm (60min) Jocelyn				